Age of the Gods Roulette

Age of the Gods er en serie av spill. Dette er spill som alle har en felles progressiv jackpot, hvor du kan vinne himmelhøye gevinster. Denne jackpotten er så klart også en del av Age of the Gods Roulette, slik at du kan få sjansen til å vinne én av de fire ulike jackpottene mens du spiller Roulette.  Selve Roulette-delen av spillet er mer eller mindre slik som vanlig European Roulette, men noen spesialfunksjoner er det så klart også.

Roulette delen av spillet

Det hjulet som det spilles på ligner kanskje mest på et amerikansk hjul, siden det er hele 38 felt på hjulet. Det som spilles her er derimot mer likt Europeisk Roulette, siden det faktisk kun er ett grønt felt. Det andre ekstra feltet er nemlig ikke 00, som i American Roulette, da dette er et bonusfelt. Du kan her satse en ekstra innsats på dette feltet for å komme deg til en bonusfunksjon i spillet.

På bonus-feltet kan du satse mellom 5 kroner og 500 kroner. Dette er altså ikke en innsats som vil gi deg en vanlig utbetaling slik som du får dersom du satser på noen andre enkelt-felt. Her vil du i stedet kunne utløse et bonusspill, som gjør at du får opp en form for vanlig spilleautomat på skjermen. Du får tre spinn på denne automaten, og du kan da vinne alt fra 5 ganger din innsats til 100 ganger din innsats. Dermed er det ikke alltid at det lønner seg å satse på dette feltet fremfor på andre enkeltnummer, siden din gevinst kan bli mindre enn hva en vanlig slik innsats vil gi deg. Til gjengjeld kan du også vinne langt mer, og selvfølgelig kan du aldri på forhånd vite når dette skjer.

Bortsett fra dette bonus-feltet er resten av spillet slik som i vanlig Roulette, og det samme gjelder både innsatser og gevinster. Du kan altså både satse på det som kalles “inside bets” og “outside bets”, slik at du kan spille både på store grupper av nummer og på enkelte tall. Du bør nok uansett justere din strategi noe, for å ta med i beregningen at det faktisk er et ekstra felt. Hvor mye og når du skal satse på dette feltet er egentlig det aller viktigste når du legger en strategi for Age of the Gods Roulette.

Age of the Gods Jackpotspill

Det finnes en rekke spill i serien Age of the Gods, og alle sammen har en felles progressiv jackpot. Dette gjør at du også ved å spille Roulette har en sjanse til å vinne denne. Når du får sjansen til å delta i jackpot-spillet vet du aldri. Dette er nemlig som en bonusfunksjon som vil dukke opp helt tilfeldig. Denne kan du få etter et spinn på roulette hjulet som gir deg en gevinst, eller etter et spinn hvor du ikke vinner i det hele tatt.

At det er helt tilfeldig når du får jackpot-funksjonen er derimot ikke helt sant. Sannsynligheten for å utløse dette spillet øker nemlig i samme tempo som dine innsatser. Dersom du velger å satse mye penger på en runde på roulettehjulet er dine sjanser for å aktivere jackpotspillet langt større enn om du spiller for en lav innsats. Det er derimot ikke umulig å utløse jackpotten med en liten innsats heller, men sjansen for dette er mindre.

Fire progressive jackpotter

Det er totalt fire ulike jackpotter i Age of the Gods Roulette, og alle sammen er progressive. At en jackpot er progressiv betyr at denne stadig vil øke i takt med at noen satser på en automat som har denne jackpotten. For alle spill i denne serien er det 0,99% av alle innsatser som går til jackpottene. Dette vil altså si at nesten 1% av alle dine innsatser legges til i jackpottene, slik at disse fot vokser seg ganske så store.

Når noen vinner en jackpot starter denne om igjen. Heldigvis betyr ikke dette at du kan være uheldig å vinne ingenting når du får en jackpot, da det er en minimum sum i enhver jackpot. Hva denne er forskjellig for hver av jackpottene, og dette er oversikten over hva du minimum vil vinne:

  • Power Jackpot – Starter på 500 kroner
  • Extra Power Jackpot – Starter på 5000 kroner
  • Super Power Jackpot – Starter på 50,000 kroner
  • Ultimate Power Jackpot – Starter på 1,000,000 kroner

Som du forstår er det så klart Ultimate Power Jackpot som er den aller beste, og den som alle spillere drømmer om å vinne. Det er heller ikke slik at 1 million kroner er det maksimale som du kan vinne fra denne, da dette kun er minimum det du kan vinne. Som regel utløses denne ikke så ofte, og dermed kan du vinne mange titalls millioner kroner når du får denne jackpotten!