Dårlige Roulette strategier

Siden Roulette er et bordspill som kun handler om å satse på hvor en kule vil lande så finnes det flere strategier som kan brukes. Du kan enten satser på hvor kulen faktisk lander, eller så kan du satse på hvor kulen ikke vil lande. Det tredje alternativet du har er så klart å bare satse på at du har flaks. Noen vil påstå at det ikke spiller noen rolle hva du satser på, da det er umulig å forutsi hva resultatet vil bli. Dette er for så vidt sant, men det finnes allikevel noen strategier som er bedre enn andre, og dermed noen som er verre enn andre.

Den mest brukte strategien i Roulette er Martingale teorien, og denne er faktisk lønnsom i lengden, hvis den brukes riktig, og hvis du har nok penger å gå på. Hvorfor denne er bra kan du lese i vår artikkel om Gode Roulette strategier, men om du vil vite hva de aller fleste gjør feil når de bruker denne strategien, så kan du fortsette å lese her.

Hvorfor man taper med Martingale teorien

Når man bruker denne strategien som går ut på å doble innsatsen ved hvert tap så vil man alltid vinne i lengden, med mindre en av to ting skjer: man går tom for penger, slik at man ikke lengre kan doble innsatsen når man taper, eller så har man doblet innsatsen så mange ganger at innsatsgrensen på bordet er nådd. I teorien så er dette nemlig de eneste måtene som man kan tape på, hvis man bruker denne sannsynlighetsteorien riktig.

Når det kommer til innsatsgrensen på bordet man spiller på så er ikke dette noe man kan gjøre noe med, bortsett fra å spille på et bord med en høyere grense. På casinoer på nett så finnes det bord som tar imot innsatser på alt fra 1 krone og opptil 250,000 kroner, og dette er bordene som man bør spille på, hvis man har nok penger til å kunne komme opp i dette beløpet.

Det å gå tom for penger er nemlig noe som kan skje rimelig fort med denne teorien, dersom man har en lang rekke med tap. Hvis du i tillegg spiller med en høy innsats til å begynne med så vil dine innsatser fort tappe din saldo, og det er her du ofte taper. Hvis du spiller med en innsats på 1 krone per runde så vil du etter ti tap på rad ha en innsats på 128 kroner, og din totale innsats for å få en gevinst vil være oppe i 225 kroner. Hvis du derimot starter på 10 kroner eller til og med 100 kroner på den første runden, så kan du selv legge på noen nuller på din totale innsats.

Stor innsats – Liten gevinst

For å fortsette eksemplet over så kan vi bruke 100 kroner som første innsats. At du taper 10 ganger på rad er så klart ikke så sannsynlig, men det kan skje. Etter ti tap så vil du altså ha satset totalt 22,500 kroner, og alt dette er for å vinne 100 kroner. Den eneste gevinsten du vil få er altså lik den første innsatsen du plasserte, da resten kun vil dekke opp for de videre tapene. Så ja, du vil ende opp med å gå i pluss, men din gevinst er heller liten.

Nå er der også sånn at de spillerne som faktisk har over 20,000 kroner på sin spillekonto å spille for som regel spiller med en innsats som er på mer enn 100 kroner. Det som også er viktig å huske er at hvis du skulle være skikkelig uheldig og så tape igjen, så vil du måtte doble igjen, og dette vil så koste deg nesten 50,000 kroner.

Dårlig timebetaling

Hvis du er en spiller som har litt penger å gå på, og spiller på et bord med en veldig høy maks innsats så vil du derimot garantert vinne i lengden, men det å vinne vil ta tid. Vi prøvde dette spillet, med en innsats på 1 krone på første runde, og ja – vi vant!

Siden du ikke vil vinne på hver runde så vil du noen ganger måtte spille mange runder for å vinne, og med en innsats som starter på 1 krone, så vant vi 1 krone for hver gevinst, etter at vi hadde trukket fra innsatsene våre for å få denne gevinsten. Siden hver gevinst vil være såpass liten, men nærmest garantert i lengden så kan vi si at strategien fungerer, men til gjengjeld så tok det oss en hel time for å vinne 40 kroner. Dette er en timebetaling som er fryktelig dårlig.

Det er også dette som gjør at de fleste vil tape i lengden, da man vil begynne å satse mer på den første innsatsen, siden det å vinne kun 1 krone er veldig lite. Når man så øker innsatsen, så vil man ikke ha nok penger på sin konto til å fortsette å doble ved mange tap på rad, og dermed så har man tapt.