Gode Roulette strategier

Det finnes massevis av strategier som kan brukes når du spiller Roulette, og hvilken som er best kommer an på hvor mye penger du har å spille for, og hvor raskt du vil vinne. I tillegg så kommer det så klart an på hvilken strategi du har mest troen på. Det finnes derimot en strategi som du teoretisk sett vil vinne ved å bruke, og dette er Martingale teorien.

Dette er en teori som går ut på å doble innsatsen for hvert tap, og å så senke innsatsen hver gang du vinner. Dette vil i lengden la deg vinne tilbake pengene som du taper. I denne artikkelen så vil vi forklare deg hvorfor du teoretisk sett alltid vil vinne ved å spille med denne sannsynlighetsteorien, men hvis du også vil vite hvordan du i praksis kan tape så bør du lese artikkelen kalt Dårlige Roulette strategier.

Målet med teorien

I utgangspunktet så kan du bruke denne strategien uansett hva hvilke nummer du vil satse på, men i praksis så vil du nærmest ikke ha en sjanse til å vinne med mindre du spiller på halvparten av numrene, slik at satser på enten rød eller svart, partall eller oddetall, eller på en annen måte spiller på omtrent 50% av alle tilgjengelige nummer.

Ved å bruke denne teorien så vil du ikke så mye spille på hvor kulen lander, men mer på hvor mange ganger på rad du kan tippe feil. Utfallet av hver enkelt runde er altså ikke det som egentlig er interessant her, men mer hva som er utfallet av flere runder etter hverandre.

Slik fungerer Martingale teorien

Når du spiller så vil du ha en grunninnsats, og det er denne som avgjør hvor mye du vinner. Hvis du satser på 18 av numrene på hjulet så du vinne 100% av din innsats, slik at en innsats på 50 kroner vil gi 100 kroner. Dette er det du alltid vil vinne, også videre i strategien. Hver gang du taper så vil du nemlig doble innsatsen din, og dette er for å vinne tilbake det du har tapt, pluss gi deg gevinsten din på 50 kroner. Slik fungerer det:

  Innsats Total innsats Potensiell gevinst
Runde 1 50 kroner 50 kroner 100 kroner
Runde 2 100 kroner 150 kroner 200 kroner
Runde 3 200 kroner 350 kroner 400 kroner
Runde 4 400 kroner 750 kroner 800 kroner
Runde 5 800 kroner 1550 kroner 1600 kroner

 

Som du kan se fra denne tabellen så vil din potensielle gevinst alltid kun være på 50 kroner mer enn hva din totale innsats er, og dermed så vil gevinsten alltid være den samme, uansett hvor mange ganger du må doble innsatsen. Dette gjelder så klart hvis du spiller på 18 nummer av gangen. Ved et annet antall nummer så vil så klart gevinsten bli justert i henhold til hva du satser på.

Ved å alltid doble innsatsen din når du taper så vil du i grunn jakte på dine tap, og siden det er nesten en 50% sjanse for at du skal vinne, så vil du helt sikkert en eller annen gang vinne, og når du gjør det så har du vunnet tilbake ditt tap, pluss fått en gevinst tilsvarende din grunninnsats. Hvis du for eksempel alltid satser på rødt så er du garantert at kulen lander på rødt, før eller siden. Og så lenge du fortsetter å doble innsatsen hver gang kulen lander på svart eller grønt, så vil du vinne til slutt, så lenge du ikke avviker fra strategien.

Bruk strategien riktig

Som du kan lese i artikkelen om Dårlige Roulette strategier så er det kun to måter å tape på med denne strategien. Du kan enten nå maks innsats på bordet, slik at du ikke lengre kan doble innsatsen, eller så kan du gå tom for penger. Det er nok sistnevnte som vil være problemet for de fleste.

Som du kan se fra tabellen over så øker innsatsen fort, og har du ikke nok penger så kan du fort gå tom. Undersøkelser viser at på 200 runder i Roulette så er det en 80% sjanse for at kulen vil lande på svart 7 ganger på rad, og hvis du satser på rødt med en grunninnsats på 50 kroner så vil det si at du må satse 6400 kroner på runde 8, som så vil gi deg en gevinst. Dette betyr også at du totalt har satset 12,750 kroner så langt, for å vinne 50 kroner. Så ja, du vil vinne til slutt, men pass på at du spiller med en grunninnsats som tillater at du kan tape i hvert fall 10 ganger på rad, uten at du går tom for penger eller når maks innsats på bordet. Så snart du avviker fra strategien og satser mindre enn en dobling av forrige innsats, så vil du nemlig tape. Du kan så klart tape mer enn 10 ganger på rad, men sjansen for dette er nærmest mikroskopisk.