Roulette Royale

Roulette Royale er et spill som du kan spille på nett, da det er utviklet av spilleverandøren Microgaming. Her så er det de vanlige reglene som brukes, og hjulet som er i bruk er det europeiske, altså det med 36 nummer og et grønt felt som er merket 0. Det som skiller akkurat dette spillet fra de fleste andre Roulette spill er at der her også finnes en progressiv jackpot, som kan komme opp i mange millioner kroner.

Progressiv jackpot

Den progressive jackpotten er ikke noe som du må spille om, da dette er et side bet, altså noe som du kan velge å satse på i tillegg til din vanlige innsats. Innsatsen for å delta i den progressive jackpotten er på en kreditt, og hvor mye dette er verdt vil avhenge av hvilket nivå du spiller på i spillet. Du kan altså spille spillet også uten denne side innsatsen, men du kan da ikke vinne jackpotten.

I vanlige spilleautomater med en progressiv jackpot så vil alltid en liten del av innsatsen gå til jackpotten, men her så er dette altså ikke tilfelle. Siden dette er spill som gir deg de samme gevinstene som i vanlige Roulette spill så må du altså bidra til jackpotten i tillegg til ditt vanlige spill. Av pengene som går til jackpotten så vil nesten alt gå til den jackpotten du spiller om, men ikke alt. En ørliten andel vil nemlig også gå til neste jackpot, slik at denne ikke ender på 0 så snart noen vinner den. Hvor ofte dette skjer er derimot umulig å forutsi.

Slik vinner du jackpotten

Som i alle jackpotspill så må du ha flaks for å vinne hovedgevinsten, og dette gjelder også i Roulette Royale. Før du i det hele tatt kan ha en sjanse til å vinne jackpotten så må du satse på den, og dette gjør du ved å plassere en innsats på det som heter Jackpot Side Bet. Dette feltet finner du lengst ned på bordet hvor du plasserer dine innsatser. Videre så må du også velge deg et tall som du vil satse på. Dette trenger ikke å være et tall som du satser på i dine andre innsatser, da dette ikke har noe med resten av ditt spill å gjøre.

For å så vinne den progressive jackpotten så må kulen ende på det nummer som du satser på, ikke bare én gang, men fem. Dessverre så er dette ikke akkumulert over hele ditt spill, men dette må skje på rad. Hvis du satser på 4, så må dette altså være det vinnende tallet hele fem ganger i strekk, uten noen andre vinnende tall innimellom. Som du skjønner så kan du altså ikke forvente å vinne jackpotten veldig ofte, da sannsynligheten for at dette skjer rett og slett ikke er så stor.

Dette betyr derimot ikke at det aldri skjer, bare at det ikke er så ofte. Hvis du skulle være så heldig å faktisk vinne jackpotten så vil du også være glad for at jackpotten ikke utløses så ofte, da dette vil si at jackpotten vil være stor. Som i alle progressive jackpotter så vil de bare fortsette å vokse for hver innsats helt til noen stikker av med jackpotten, så det at det er lenge siden sist noen vant den bare bra, for vinneren.

I tillegg til denne store progressive jackpotten så kan du også vinne små jackpotter underveis. Hvis kulen lander på ditt nummer to ganger på rad så vil du vinne 15 kreditter, og du vil vinne 200 kreditter dersom det skjer tre ganger på rad. Hvis du er kun én gang unna den store jackpotten, altså hvis kulen lander på ditt nummer fire ganger på rad så vil du vinne 3000 kreditter, noe som i seg selv er en god gevinst. Dette gjør at du også kan vinne mindre gevinster underveis i jakten på den store jackpotten.

Ekspert-modus

En annen fordel som spillet har er at du kan spille i ekspertmodus. Ved å gjøre dette så vil du for det første kunne plassere flere typer innsatser, slik som å spille på to eller fire tilstøtende nummer, men du vil også kunne få tilgang til analyser av spillet. Dersom du spiller med en strategi som tar hensyn til tidligere resultater i spillet så vil dette være en stor fordel, slik at du kan tilpasse ditt spill deretter. Ved å sjekke hvilke nummer som ikke har vært det vinnende nummeret på lenge så kan du prøve å forutsi hvor kulen vil lande. Dersom du ikke spiller med en slik strategi så er det derimot begrenset hvor mye du vil få ut av denne analysedelen av spillet. Det å ha flere muligheter når det kommer til kombinasjoner av innsatser kan derimot være nyttig for alle og enhver.